16 oktober, 2007

1000 bilder är fler än Jesus?

Idag orkar jag inte skriva så mycket så jag passar på att ladda upp det senaste inom bilder!

Först och främst. Efter en månad på benen, tre miljarder koppar kaffe, sömnlösa nätter och hårt arbete så somnade han äntligen.

Den Tim Behren som vi alla har lärt oss att älska att väcka är tillbaka!


UNT NOW!
Lite bilder från helgen!

Detta är stadshuset i Leuven. Det ser precis ut som stadshuset i Bryssel, fast mindre och snyggare och symmetriskt. (Bryssels stadshus (hotel de Ville byggdes och designas av en dåre som la ner all tid på krimskrams och små små statyer på fasaden och missade att tornet hamnade betydligt mycket mera på höger sida än vänster eller tvärtom. Han firade dock detta med att hoppa från tornet.)


Hotel De Gert däremot är helt symmetriskt. Detta är vardagsrummet, sen har han ungefär tuusen rum till. Stackars Gert bor här alldeles ensam. Utom när han har besök förståss.

Stackars packars emilliano är sjuk i halsmandlarna och ser därför ut som en mycket ledsen hund.

Alla borde skicka tröstmails till honom!



Det är ännu syndare om Marilen, hon går vanligtvis i Elias klass men kommer hit och skadar knät så hon kan inte träna. Utan njuter mest av att hon har en happysideshowtshirt... Dessutom flyttar hon in hemma hos mig imorgon.


Gissa vilket av hennes ben som inte funkar som det ska?

Sist men inte minst.


Samlarbilden alla har letat efter, klipp ut och spara!
La Familja, pålgänget på skolan.
De fem hårdaste männen och den enda kvinnan i våra liv.


Dagen i övrigt har mest varit kreation. Pedro körde svingtrapets, alla hurrade, pedro är nämligen höjdräddast i världen. Jag har det dock ej på någon bra bild...

0 kommentarer: