25 september, 2007

TMB bidrag

CSN i all ära. Men dom pengarna behöver man ju betala tillbaka regelbundet. Varför finns det inte fler bidrag som man betalar tillbaka genom att torka gröt ur mungiporna på sina föräldrar när dom har nått ålderns höst?

TMB bidrag är mycket finare, det är när min mor hittar pengar Morveln hade gömt för just sånna här endamål.
Tack så mycket mor, tyvärr gick pengarna direkt till att betala årets skolavgift, men den hade jag tänkt betala med andra pengar som jag nog gör nåt kul med ungefär i oktober när PSP Slim & Lite Starwarsutgåvan släpps eller så...

I skolan idag hade vi styrka, Påle och Teater. På teatern jobbade vi på våran sologrej, min är konstig och jag sjunger som vanligt lite, men jag ska förlänga den tills på måndag.

Pålen var som vanligt, fast jag slog nytt flagghopparrekord! Jag har dessutom funderat på att börja sikta på världsrekordet i flaggan, jag skall bara kolla upp reglerna för hur pikad man får vara och hur noga graderna mäts. Det är 1 Minut och 5 Sek, 90 grader benen ihop, såg jag en källa på internet säga. Det är genomförbart inom nåt år.

Efter skolan hade jag franskatest inför nystarten på franskakursen, som jag bara får gå på ett tag säger rektorn...

Nu väntar en kort kväll av filmtittande tror jag. Imorgon har vi en eftermiddag av personligt projekt då jag gissar att jag skall försöka börja styra igång någonting massivt, spännande som man får leka med, ingen choklad. Det blir kladdigt på pålen. (Har testat...)





1 kommentarer:

Tobias Grodmark (nä?) sa...

choklad är jävla brudskit. jag hatar CHOCKlad. ge mig något vettigt! något med lite liv i!