21 februari, 2007

Episod Två - Krejzy Klonattacken

Efter att vi blivit mötta av tvillingarna och deras vänner (Låter som en tvserie) så delades vi bryskt upp i grupper. Grupp ett kallades mesarna och gick och la sig och bestod av Emilliano och Chrille P. Grupp två kallades sociala fighters och höll sig vakna och drog på fest hemma hos Phillip, känd från ett brysselbesök i höstas.
Den stora skillnaden mellan Bryssel och Montreal är att här bor vi som högst tre i samma lägenhet. Där bor dom mellan 5 och 10 i enorma lägenheter och hus.

Det leder till att festerna rymmer mycket folk. Många att hälsa på och namn att komma ihåg. En kille hette Fletcher och såg ut som shrek, helt ofrivilligt.

Efter en mycket kort festkväll insåg vi att vi var ju skittrötta och varit vakna i närmare ett dygn så vi tog en taxi hem och sov.

Olyckligtvis vaknade jag klockan 0830 av tvillingarnas glada morgonfnitter så jag gick och snackade med dom. För dom som inte hänger med är detta alltså på söndagen, Även känd som dag 2.

Efter mera catching up med twinsen så rullstartar vi Emilliano och Chrilly Pee och drar och käkar frulle på Resturant Jonas. Världens bästa ställe. Det ser ut som någon slags frukostställe som för tankarna till det i början och slutet av Pulp Fiction. En äldre dam modell 50+ i rött hår ala Requiem for a dream serverar kaffe och free refills. Emilliano blev kär.

Frukostmenyn är en av de bättre böckerna jag läst på länge. Tänk er stora tallrikar vackert klädda i döda djur.
Bacon, korvar, stekt potatis, ägg, toastar, bönröror och diverse exotiska frukter t ex melon.
Allt detta plus kaffe för 8 Canadadollars (AKA Loonies) ca 6€.

Sedan drog vi hem igen och rullstartade Floran (uttalas Flåraaaaan) för att hälsa på honom. Vi gjorde även kreationen med honom. Trevlig prick som ser ut som en väldigt tidigt utväcklad 12åring.

Efter ett kort möte i hans säng beslöt vi oss för att bestiga berget i staden. Mer om detta i morgon.